13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 7 LIGA U16 LINDJE

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U16 lindje (M),xhiroja e VII zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

KEKU – SHB DARDANIA                                                     37 – 52

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Erion Sadiku   

Vezhguesi:  Arta Mustafa

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

KAQANIKU BARDHI – SIGAL PRISHTINA                         47 – 58

Gjyqtari kryesor: Arian Kurtalani

Gjyqtari 1: Arb Daku

Vezhguesi:  Naim Jashari

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

LLAPI – DRITA                                                                 41 – 84

Gjyqtari kryesor: Muhamet Maloku

Gjyqtari 1: Rigon Binaku

Vezhguesi:  Gezim Maloku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive, perveq lojtarit GENT HASANI i cili ndeshkohet me GT.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

VENDIM:

 

Trajneri GENT HASHANI (LLAPI) I cili u ndeshkua me GT, konform nenit 42.2 denohet me 40.00 Euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       13.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: