23/03/2023 FBK

LIGA U18 (M) GJYSMEFINALJA 1

LIGA U18 (M) GJYSMEFINALJA 1

 

Për ndeshjet e “liga U18 (M)”, gjysmefinalet e para të cilat do të zhvillohen me 25/26.03.2023 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

RAHOVECI – YLLI 04

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Mizair Isma, Rahovec   

Gjyqtari kryesor:  Almir Kryeziu

Gjyqtari 1:  Klodian Lecaj

Vezhguesi:  Artan Ejupi

 

 

SIGAL PRISHTINA – DRITA

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor:  Arian Kera

Gjyqtari 1:  Albin Hajzeraj

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                     Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                                            23.03.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: