23/03/2023 FBK

LIGA U16 LINDJE (M)

 

 

 

LIGA U16 LINDJE  (M)

 

Për ndeshjet e “liga U16 lindje (M)”, gjysmefinalet e para të cilat do të zhvillohen me 25/26.03.2023 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

DRITA – KAQANIKU BARDHI

Dita e Diele

Ora: 17:00

Palestra: Petrit Selishta, Gjilan

Gjyqtari kryesor:  Arian Kurtalani

Gjyqtari 1:  Arb Daku

Vezhguesi:   Naim Jashari

 

 

KEKU – SIGAL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: Obliqi  

Gjyqtari kryesor:  Burim Berisha

Gjyqtari 1: Irma Konjusha

Vezhguesi:  Ersen Hoxhaxhik

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                       Prishtinë                                 

 Xhelal Mumini                                                                                                             23.03.2023

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: