22/05/2023 FBK

INFORMATORI GJYSMEFINALJA E DYTE SUPERLIGA U18

INFORMATORI NR 2 SUPERLIGA U16 PLAY OFF FINALJA 2

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliges U16 (M) e Play Off finales se parë zhvilluar me 21.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                                        69 – 75

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vezhguesi:  Albert Verbiqi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

Njoftim :

 

Marigona Hill Prishtina nga Prishtina  është fituese e titullit Kampion Superligën  U16 (M) për edicionon 2022-2023.

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                            Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                                                   22.05.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: