01/06/2023 FBK

INFORMATORI 2 PLAY OFF FINALJA 2 SUPERLIGA U18

 

 

 

INFORMATORI 2 PLAY OFF FINALJA 2 SUPERLIGA U18

 

 

Në bazë të raportit të vëzhguesit nga ndeshja e Superliges U18 (M) Play Off finalja e dyte, zhvilluar me 31.05.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

M- BASHKIMI – MARIGONA HILL PRISHTINA                               76 – 98

Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku

Gjyqtari 1:  Merdin Perzhella

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

Njoftim :

 

Marigona Hill Prishtina nga Prishtina  është fitues i titullit te Kampionit te Kosovës Superlliga  U18 per meshkuj (M) për edicionon 2022-2023.

Medaljet finalistit te klubit M- Bashkimi  i ndau Komesari i Garave i Superliges se Kosoves Faton Kurshumliu.

Medaljet Kampionit te klubit Marigon Hill Prishtina i ndau Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini.

 

Kupen fituesit Kampion Marigona Hill Prishtina e dorezoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini.

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                                                    Prishtinë                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Xhelal Mumini                                                                                                           01.06.2023

 

 

 

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: