Terminet

  • TERMINET E NDESHJEVE TE KUPËS SË KOSOVËS XHIROJA IV

  • TERMINET E XHIROS SE XXII TE SUPERLIGES

  • TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA XHIROJA XXI

  • TERMINET E NDESHJEVE TE XHIROS SE XXI TE SUPERLIGES

  • TERMINET E NDESHJEVE TE XHIROS SE XX

  • TERMINET DHE DELEGIMET SUPERLIGA

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: