06/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF VAJZA/ GJYSMEFINALE 1 - Liga U14 Perendim (M)

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U14 Perendim (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MEGASPORT – GOLDEN EAGLE YLLI                                         67 -  51

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

PEJA DT – JUNIOR 06                                                                 54 – 43                       

Gjyqtari kryesor: Melita Luci

Gjyqtari 1: Jeta Zeka

Vëzhguesi: Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                             Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            06.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: