19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 1 LIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Liga U18 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

VELLAZNIMI – RAHOVECI                                              63 – 48  (1-0)

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1: Blendi Kadusha

Vëzhguesi: Artan Ejupi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit INDRIT KRASNIQI dher BANKA te cilet u ndeshkuan me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BASKET                               73 – 61  (1-0)

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Urim Hasani

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

VENDIME:

 

Trajneri (INDRIT KRASNIQI) Rahoveci i cili u ndeshkua me GT dhe sipas nenit  42.2 te PG denohet me 40.00 EUR.

 

Banka (RAHOVECI) e cila u ndeshkua me GT dhe sipas nenit 42.2 te PG denohet me 40.00 EUR.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                          19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: