19/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 1 SUPERLIGA U16

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U16 (M),gjysmefinlja e pare të zhvilluara me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – PRISHTINA E RE              86 – 57  (1-0)

Gjyqtari kryesor: Irma Konjusha

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vëzhguesi: Bekim Aliu

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

VUSHTRRIA BASKET – PEJA                                              57 – 64  (0-1)

Gjyqtari kryesor: Yllmir Merovci

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vëzhguesi: Sabri Parduzi

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           19.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: