26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 SUPERLIGA U16

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Superliga U16 (M),gjysmefinlja e dyta të zhvilluara me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRISHTINA E RE – MARIGONA HILL PRISHTINA              86 – 92    (0-2)

Gjyqtari kryesor: Andi Ahmeti

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi: Gazemnd Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

PEJA – VUSHTRRIA BASKET                                               69 – 65   (2-0)

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini

Vëzhguesi: Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq trajnerit Arianit Berisha i cili u ndeshkua me GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

VENDIME:

 

Trajneri (ARIANIT BERISHA) Vushtrria basket, konform nenit 42.2 denohemt me 40.00 Euro.

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: