26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF/ GJYSMEFINALE 2 LIGA U16 VAJZAT

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e liga U16 (F),gjysmefinlja e dyte të zhvilluar me 25.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

VUSHTRRIA BASKET – AA PRISHTINA                             83 – 84   (0-2)

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vëzhguesi: Enes Maxhuni

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: