26/04/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF/ FINALJA 1 LIGA U14 PERENDIM

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet liga U14 Perendim (M),Play- Off finalja e pare e zhvilluar  me 24.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

PEJA DT – MEGASPORT                                                   79 – 72   (1-0)

Gjyqtari kryesor: Blendi Kadusha

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi: Hjaredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                            26.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: