04/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 PLAY OFF FINALJA 1 SUPERLIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshja e Superliges U18 (M),finalja e pare e zhvilluar me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                               89 – 74   (1-0)

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vëzhguesi: Xhavit Beqiri

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive, perveq lojtarit N. Binqe i cili u ndeshkua me 2 GT.

SJELLJET E SHIKUESËVE :

Sipas raportit te vezhguesit te ndeshjes, konform PG neni 41.3

Hedhja e gjësendeve të forta të cilat mund të shkaktojnë lëndime (para nga metali, stilolapsa, shishe plastike të

mbushura, mjete të ndezura etj, denohet me 100 Euro.

 

 

VENDIME:

 

Lojtari NORIK BINQE (Marigona Hill Prishtina) i cili u ndeshkua me 2 GT, dhe konform PG Neni 42.2 denohet me 80.00 EURO.

 

Skuadra TREPCA Hedhja e gjësendeve të forta të cilat mund të shkaktojnë lëndime (para nga metali, stilolapsa, shishe plastike të

mbushura, mjete të ndezura etj, , konform PG neni 41.3 denohet me 100 Euro.

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                           04.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: