10/05/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 LIGA U14 LINDJE

INFORMATORI NR 2 PLAY OFF FINALJA 2 LIGA U14 LINDJE

 

 

Në bazë të raporttit të vëzhguesit nga ndeshja liga U14 Lindje (M),finalja e dyte e zhvilluar me 07.04.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjes:

 

 

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                 49 – 70    (0-2)

Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi:  Gazend Mehmeti

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive

SJELLJET E SHIKUESËVE fer dhe korrekte.

 

 

Njoftim:

 

MARIGONA HILL PRISHTINA    eshte fituese e Kampionatit te liges U14 linjde  per edicionin 2022.

 

 

Medaljet e argjenda per TREPCA i dorzoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini

 

Medaljet e arta per MARIGONA HILL PRISHTINA  i dorzoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini

 

 

 

Kupen e per fituesin e e Kampionatit U14 Lindje  kapitenIt MARIGONA HILL PRIAHTINA  e dorezoi Komesari i Garave per Kategorite e reja Xhelal Mumini.

 

 

 

 

 

 

 

Komesari Garave per Kategorit e reja                                                                        Prishtinë

 Xhelal Mumini                                                                                                            10.05.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: