01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 2 LIGA U14 VAJZAT

 

INFORMATORI NR 2 LIGA U14 VAJZAT

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U14 (F),xhiroja e  II zhvilluar me 22/23.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PENAZ – JUNIOR 06                                                        32 – 53

Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova  

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi:  Roberto Laiq

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

TREPCA – VELLAZNIMI                                                     34 – 14

Gjyqtari kryesor: Lorena Haxha

Gjyqtari 1: Erisa Ibrahimi  

Vezhguesi: Xhavit Beqiri  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

KBF BASHKIMI – PRO GJAKOVA                          37 – 18

Gjyqtari kryesor: Amar Djekoviq 

Gjyqtari 1: Erzen Haxhani  

Vezhguesi: Korab Qereti 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive.

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

PONTE PRIZRENI – Pushon

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       31.10.2022

 

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: