01/11/2022 FBK

INFORMATORI NR 1 LIGA U12 PERENDIM XHIROJA I

INFORMATORI NR 1 LIGA U12 PERENDIM

XHIROJA I

 

 

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e Liges U12 perendim (M),xhiroja e I zhvilluar me 29/30.10.2022 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

PRO GJAKOVA – JUNIOR 06                                       25 – 86

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1:Lorik Haxhiajdini 

Vezhguesi:  Hajredin Zeka

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

PRIZRENI NEW BASKET – PEJA DT                              42 – 24

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella    

Gjyqtari 1: Dardan Koshaj 

Vezhguesi: Urim Hasani  

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

THERANDA BASKET – ISTOGU                                       20 – 13

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu   

Gjyqtari 1: Alban Papaj 

Vezhguesi: Arben Lezliu 

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                   31.10.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: