07/11/2022 FBK

LIGA U16 LINDJE (M) XHIROJA V

 

 

 

LIGA U16 LINDJE  (M)

XHIROJA V

Për ndeshjet e “liga U16 lindje (M)”, xhiroja V të cilat do të zhvillohen me 05/06.11.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

KAQANIKU BARDHI – SHB DARDANIA

Dita e Shtune

Ora: 14:00

Palestra: e Sporteve Kaqanik

Gjyqtari kryesor:  Muhamet Maloku

Gjyqtari 1:  Shaban Gashi

Vezhguesi:  

 

KEKU – LLAPI

Dita e Shtune

Ora: 18:00

Palestra: Sportive Obiliq   

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Bekim Aliu

 

 

SIGAL PRISHTINA – DRITA

Dita e Shtune

Ora: 10:30

Palestra: ISP Marigona

Gjyqtari kryesor: Burim Berisha

Gjyqtari 1: Genc Vitaku

Vezhguesi: Resa Braha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                      Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                04.11.2022

 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: