13/02/2023 FBK

INFORMATORI NR 7 LIGA U18

Në bazë të raporteve të vëzhgues nga ndeshjet e liges U18 (M),xhiroja e  VII zhvilluar me 11/12.02.2023 Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve:

 

 

RAHOVECI – SIGAL PRISHTINA                                         66 – 72

Gjyqtari kryesor: Almir Kryeziu

Gjyqtari 1: Klodian Lecaj

Vezhguesi: Artan Ejupi   

ORGANIZIMI I NDESHJES: I mirë.

SJELLJET E AKTERËVE:

Skuadra A korekte dhe sportive

Skuadra B korekte dhe sportive,.

SJELLJET E SHIKUESËVE : fer dhe korrekte

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                           Prishtinë                                 

Xhelal Mumini                                                                                       13.02.2023
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: