05/04/2021

Njoftim për media

Federata e Basketbollit e Kosovës njofton mediat se, të gjitha lajmet rreth Ligës Unike do të mund t’i ndiqni në faqen zyrtare www.ligaunike.com.

Po ashtu edhe në rrjetet sociale të Ligës Unike, si në Facebook, Instagram dhe YouTube.

Ndeshjet çerekfinale të Final 8 do të transmetohet në Kujtesa dhe ArtMotion, derisa raportet, fotografitë, Highlights dhe Intervistat pas ndeshjes do të mund t’i gjeni në uebin zyrtar dhe rrjetet sociale të kësaj lige.