04/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 Perendim (M) XHIROJA VIII

Për ndeshjet e “Lliga U14 Perendim (M)”, xhiroja VIII të cilat do të zhvillohen me 05/06.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

GOLDEN EAGLE YLLI – PEJA DT    

Dita e  Shtune

Ora: 11:00

Palestra: 13 Qershori, Suharek

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vezhguesi:  Kushtrim Qoqaj

 

MEGASPORT – NEW BASKET

Dita e Stune

Ora: 13:30

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj

Vëzhguesi: Korab Qereti

 

 

THERANDA BASKET – JUNIOR 06

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: 13 Qershori, Suharek

Gjyqtari kryesor: Albin Hjazeraj

Gjyqtari 1: Semi Bervenik

Vezhguesi: Gazmend Mehmeti

 

 

 

Komesari I Garave te Ktegorive te reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                             04.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: