21/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) XHIROJA XVI

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, xhiroja XVI të cilat do të zhvillohen me 19/20.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

ULPIANA – VELLAZNIMI ndeshja zhvillohet ne Lipjan

Dita e Merkure

Ora: 14:00

Palestra: Better Life, Lipjan

Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli

Gjyqtari 1: Burim Berisha

Vezhguesi: Isa Prevereza

 

 

 

Xhelal Mumini

Komesari i Garave të Kategorive të reja 
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: