24/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) XHIROJA XVII

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, xhiroja XVII të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SIGAL PRISHTINA – RAHOVECI

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Andi Ahmeti

Gjyqtari 1: Jon Broja

Vezhguesi: Agnesa Robaj

 

GOLDEN EAGLE YLLI – ULPIANA

Dita e Dile

Ora: 13:00

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Hysen Hasani

 

 

VELLAZNIMI – SFERA

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli

Gjyqtari 1: Petrit Emra

Vëzhguesi: Roberto Laiq

 

 

 

DRITA -  pushon

 

NEW BASKET – pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                     Prishtine               

Xhelal Mumini                                                                             23.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: