24/03/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGA U16 (M) XHIROJA XVII

Për ndeshjet e “Superliga U16 (M)”, xhiroja XVII të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VUSHTRRIA BASKET – BASHKIMI

Dita e Dile

Ora: 11:30

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Besim Vitaku

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi: Enes Maxhuni

 

PRISHTINA E RE – ISTOGU

Dita e Hane

Ora: 12:00

Palestra: Pallatai i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1: Arian Kera

Vëzhguesi: Ersen Hoxhaxhiku

 

RAHOVECI – MEGASPORT

Dita e Hane

Ora: 11:30

Palestra: Mizair Isma, Rahovec

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1:  Semi Bervenik

Vëzhguesi: Artan Ejupi

 

M JUNIOR PRISHTINA – TREPCA

Dita e  Shtune

Ora: 10:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku

Gjyqtari 1: Yll Broja

Vëzhguesi: Gazmend Mehmeti

 

PEJA – MARIGONA HILL PRISHTINA

Dita e Marte

Ora: 14:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Blendi Kadusha

Gjyqtari1 : Melita Luci

Vezhguesi: Hajredin Zeka

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     24.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: