24/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 VAJZAT XHIROJA X

Për ndeshjet e “Lliga U16 Vajzat (F)”, xhiroja X të cilat do të zhvillohen me 26/27.03.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

KBF PEJA 03 – VUSHTRRIA BASKET

Dita e Shtune

Ora: 19:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Ilir Shala

Gjyqtari 1: Melita Luci

Vezhguesi:Roberto Laiq

 

 

AA PRISHTINA – pushon

 

JUNIOR 06 - pushon

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorite e reja                                     Prishtine

Xhelal Mumini                                                                             24.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: