30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) XHIROJA XVIII

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, xhiroja XVIII të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SFERA – GOLDEN EAGLE YLLI

Dita e Dile

Ora: 14:00

Palestra: Shkolla Profesionale, Skenderaj

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Fisnik Trepca

Vezhguesi:  Enes Maxhuni

 

NEW BASKET – SIGAL PRISHTINA

Dita e Dile

Ora: 12:00

Palestra: Prizren Arena, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi:  Hysen Hasani

 

 

ULPIANA – pushon

 

RAHOVECI – pushon

 

VELLAZNIMI – pushon

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                     Prishtine               

 Xhelal Mumini                                                                             30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: