30/03/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U14 Lindje (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 02/03.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA

Dita e Premte

Ora: 18:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Arian Kera

Gjyqtari 1: Andi Ahmeti

Vezhguesi: Mehdi Gashi

 

TREPCA – SIGAL PRISHTINA

Dita e Shtune

Ora: 11:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vëzhguesi: Xhavit Beiqri

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  30.03.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: