14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U18 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET I

Për ndeshjet e “Liga U18 (M)”, Gjysmefinalet I të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VELLAZNIMI – RAHOVECI

Dita e Dile

Ora: 15:00

Palestra: Shani Nushi, Gjakove

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1: Blendi Kadusha

Vezhguesi:  Vllaznim Raci

 

GOLDEN EAGLE YLLI – NEW BASKET

Dita e Dile

Ora: 12:30

Palestra: 13 Qershori, Suhareke

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1:  Almir Kryeziu

Vëzhguesi:  Urim Hasani

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: