14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U16 (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

SIGAL PRISHTINA – NEW BASKET      (0 – 1)

Dita e Shtune

Ora: 11:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Albin Hajzeraj

Gjyqtari 1: Korab Muhadri

Vezhguesi:  Mehdi Gashi

 

YLLI 04 – DRITA                                     (0 – 1)

Dita e Dile

Ora: 11:00

Palestra: Shani Nushi, Gajkove

Gjyqtari kryesor:  Ardi Haxhiajdini

Gjyqtari 1: Lorik Haxhiajdini

Vëzhguesi:  Vllaznim Rraci

 

 

 

 

 Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

 Xhelal Mumini                                                                               14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: