14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (F) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U16 (F)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PEJA 03 – JUNIOR 06                                   (0 – 1)

Dita e Hene

Ora: 15:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Aron Laja

Gjyqtari 1:  Ilir Shala

Vezhguesi:  Roberto Laiq

 

 

(Kjo eshte  ndeshja e para e qe duhet te zhvilluar me data e lartcekura)

AA PRISHTINA – VUSHTRRIA BASKET        (0 – 0)

Dita e Shtune

Ora: 16:30

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Arlind Vitija

Gjyqtari 1:  Arian Kera

Vëzhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                            14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: