14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U14 Lindje (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

M JUNIOR PRISHTINA – MARIGONA HILL PRISHTINA       (0 – 2)

Dita e

Ora:

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor:

Gjyqtari 1:

Vezhguesi:

 

SIGAL PRISHTINA – TREPCA                                                  (0 – 1)

Dita e Shtune

Ora: 10:00

Palestra: ISP, Marigona

Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi:  Ersen Hoxhaxhiku

 

 

 

 

 

                                                   

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: