14/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U12 PERENDIM (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Liga U12 Perendim (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 16/17.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

JUNIOR 06 – PEJA DT                      (0 – 1)

Dita e

Ora:

Palestra:

Gjyqtari kryesor:

Gjyqtari 1:  

Vezhguesi:

 

MEGASPORT – YLLI 04                   (0 – 1)

Dita e Shtune

Ora: 12:00

Palestra: Sezair Surroi, Prizren

Gjyqtari kryesor: Merdin Perzhella

Gjyqtari 1: Almir Kryeziu

Vëzhguesi: Albion Biraj

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                                      Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                  14.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: