21/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U16 (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALET II

Për ndeshjet e “Superl Liga U16 (M)”, Gjysmefinalet II të cilat do të zhvillohen me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

PRISHTINA E RE – MARIGONA HILL PRISHTINA         (0-1)      

Dita e Diele

Ora: 12:00

Palestra: Pallati i Rinise, Prishtine

Gjyqtari kryesor: Andi Ahmeti

Gjyqtari 1:  Albin Hjazeraj

Vezhguesi:  Gazmend Mehmeti

 

PEJA – VUSHTRRIA BASKET                                            (1-0)

Dita e Diele

Ora: 15:00

Palestra: Karagaq, Peje

Gjyqtari kryesor: Petrit Emra

Gjyqtari 1:  Ardi Haxhiajdini

Vëzhguesi:  Allen Idrizaj

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                             Prishtine

Xhelal Mumini                                                                     21.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: