21/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U16 (F) PLAY OFF/GJYSMEFINALJA II

Për ndeshjet e “Liga U16 (F)”, GjysmefinaleS II të cilat do të zhvilloheT me 23/24.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

VUSHTRRIA BASKET – AA PRISHTINA                 (0-1)

Dita e Hene

Ora: 20:30

Palestra: Jeton Terstena, Vushtrri

Gjyqtari kryesor: Amar Djekovic

Gjyqtari 1:  Yllmir Merovci

Vezhguesi:  Enes Maxhuni

 

 

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                            21.04.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: