21/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) PLAY OFF/GJYSMEFINALJA III

Për ndeshjet e “Liga U14 Lindje (M)”, Gjysmefinales III e cilat do të zhvillohet me 23.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

TREPCA – SIGAL PRISHTINA                           (1-1)

Dita e Shtune

Ora: 11:00

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Besim Vitaku

Vëzhguesi:  Albert Verbiqi

 

 

 

 

 

                                                   

 

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  21.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: