28/04/2022 FBK

NOMINIMET SUPERLIGALIGA U18 (M) PLAY OFF FINALJA 1

Për ndeshjen e “Superl Liga U18 (M)”, Finalja I e cila do të zhvillohet me 30.04/01.05.2022 Komesari i Garave bënë nominimin e zyrtarëve të ndeshjeve si në vijim: 

 

 

TREPCA – MARIGONA HILL PRISHTINA                  (0-0)

Dita e Shtune

Ora: 20:30

Palestra: Minatori, Mitrovice

Gjyqtari kryesor: Arian Thaqi

Gjyqtari 1: Yllmir Merovci

Vezhguesi:  Xhavit Beqiri

 

 

 

 

Komesari I Garave per Kategorit e reja                                          Prishtine

Xhelal Mumini                                                                                                   28.04.2022                                       
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: