28/04/2022 FBK

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M) PLAY OFF FINALJA 1

NOMINIMET LIGA U14 LINDJE (M)

PLAY OFF FINALJA  1

Për ndeshjet e “Liga U14 Lindje (M)”, finales I e cila do të zhvillohet me 30.04.2022 Komesari i Garave bënë nominimet e zyrtarëve të ndeshjevs si në vijim: 

 

MARIGONA HILL PRISHTINA – TREPCA                         (0-0)

Dita e Shtune

Ora: 16:30

Palestra: ISP, Marigona  

Gjyqtari kryesor: Erzen Haxhani

Gjyqtari 1: Albin Hajzeraj

Vëzhguesi:  Mehdi Gashi

 

 

 

 

Komesari i Garave                                                                                                               Prishtinë

Xhelal Mumini                                                                                                                  28.04.2022
Lexo dhe:

Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters:
Supported by:
General Sponsor:
Golden Sponsors:
Silver Sponsors:
Automotive Sponsor of Kosovo Basketball Federation:
Youth Basketball supporters: